Advies & Projectmanagement

Projectmanagement & Consultancy diensten. Projectmanagement met Prince2, IPMA, Agile en Scrum methodieken.

PROJECTMANAGEMENT DIENSTEN

Araz Consultancy

Araz Consultancy biedt o.a. projectmanagement diensten aan bij uiteenlopende opdrachtgevers. Van rijksoverheden tot hele commerciële organisaties.

Wij staan opdrachtgevers bij met tactisch, technische en financieel haalbare oplossingen. Wij zijn ervaren professionals die in staat zijn om elke klantvragen te expliciteren en deze door te ontwikkelen tot haalbare projecten. Doordat wij creatieve denkers en doeners zijn, kunnen wij ontwikkelprocessen versnellen en successen verhogen bij onze opdrachtgevers.

Wij maken het verschil met klantgerichtheid, strategische visie, creativiteit en betrouwbaarheid samen te bundelen. Dit gecombineerd met een sterk mensgerichte aanpak zodat we de teams meekrijgen.

Door met een kritische blik te kijken naar de bestaande situatie(s) om de problemen te analyseren, kunnen wij zodoende de oplossingen ook definiëren.

Consultancy diensten waar wij onder andere goed in zijn:

Strategisch Management,
Category Management,
Relatiemanagement
Verandermanagement,
Marketing management,
Sales management.

Overview

ARAZ Consultancy is een professioneel Advies & projectmanagement bureau, dat zich kenmerkt door jarenlange werkervaring binnen diverse branches. Projectmanagement diensten voor diverse sectoren. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met organisatorisch zaken om hun strategieën verder te ontwikkelen en ook te gaan realiseren.

Projectmanagement en consultancy zijn gebieden waar wij als specialist het verschil maken. Het verschil tussen een gewoon project en een succesvol project. Wij geven uw bedrijf de regie over verandering.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Araz Consultancy ondersteunt bedrijven bij hun projecten met advies en projectmanagement diensten.
Te denken valt aan: het leveren van project- en programmamanagers, het leveren van projectsupport en het toetsen van projecten en programma’s aan de bedrijfsstrategie. Het beste is om met elkaar in gesprek te gaan, omdat wij zelf zeer breed georiënteerde generalisten zijn. Tijdens een vrijblijvende gesprek kunnen we elkaar toetsen of we wat voor elkaar kunnen betekenen.