Advies & Projectmanagement

Projectmanagement & Consultancy diensten. Hierbij maken wij gebruik van diverse projectmanagement methodieken zoals Prince2, IPMA, Agile en Scrum methodieken.

advies & PROJECTMANAGEMENT DIENSTEN

Op het gebied van advies & projectmanagement zijn wij eveneens een zeer breed georiënteerde partner, die haar opdrachtgevers eveneens breed kan ondersteunen bij complexe vraagstukken. Wij duiken dan ook graag in de complexe materie en ondersteunen u graag met uiteenlopende vraagstukken. Daarnaast geven wij onze adviezen en aanbevelingen, waarmee u ook verder kunt bouwen. Wij ondersteunen tevens opdrachtgevers om hun strategieën te ontwikkelen en te realiseren.

Omgevingswet

Wij verdiepen ons in complexe materies zo ook op de komst van de Omgevingswet om een goede beeld te krijgen. De Omgevingswet gat per 1 juli 2022 in en gaat gewerkt worden met de DSO (Digitale Stelsel Omgevingswet). Hierbij komt uiteraard veel bij kijken en wij duiken diep in de materie om een goede aansluiting te krijgen als de wet in gaat .

Dit gebeurt ook in samenwerking met diverse ketenpartners en de VNG.

Wat doet Araz Consultancy?

Araz Consultancy verzorgt advies & projectmanagement diensten bij overheidsorganisaties die betrekking hebben op de Omgevingswet, dus fysieke en gezonde leefomgeving voor ons allen. Belangrijkste doelstellingen zijn om overheidsorganisaties te ondersteunen met de bedrijfsvoering, zowel voor de primaire als secundaire werkprocessen. Verbanden leggen tussen (de wettelijke) taken, producten, diensten, ontwikkelen van (plus)taken, verbeteren van de processen, kwaliteitscriteria en -indicatoren.

Overheidsorganisaties ondersteunen om deze cruciale bedrijfsvoeringselementen te kunnen vertalen naar de organisatie-inrichting, processen en informatievoorziening die voldoen aan de wensen.
Specialismen: Omgevingswet, overheidstaken, zaakgericht werken, archivering, ondersteunen met zaaksystemen selecteren. Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) inrichting en meer.

Samenbrengen van de verschillende overheidslagen (rijksoverheid, provincies, waterschappen, gemeenten, omgevingsdiensten, veiligheidsdiensten en de GGD-en) bij ketenpartner overleggen geeft inzichten. De gedachtegoed van de Omgevingswet is een integrale samenwerkingsverbanden creëren met de ketenpartners. Ieder heeft zijn eigen specialisme en kennis die ingebracht moet worden bij complexe initiatieven. Hiervoor matrixen ontwikkelen zodat gezag voerende partijen snel kunnen schakelen. Araz Consultancy adviseert en ondersteunt hierbij vooral bij de inrichting van deze processen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan opdrachtgevers uiteraard altijd bij met technische en ook financieel haalbare oplossingen. Projectmanagement bij technische projecten zoals de Engineering, Energietransitie en ICT projecten moeten strak uitgevoerd worden.

Vanuit visie, expertise en ervaring weten wij bij te dragen aan de groeidoelstellingen van een organisatie. Als professionals brengen wij passie, energie en focus en hebben bewezen successen geboekt als het gaat om projectmanagement, veranderingen en het managen van projectorganisaties. Middels onze aanpak slagen wij erin om mensen bij elkaar te brengen om samen successen te boeken. Wij zorgen voor de verbinding en vertrouwen in combinatie met een duidelijke koers en hands-on mentaliteit.

Kennis van diverse vakgebieden

Mede door de goede mix en een brede kennisgebied van diverse vakgebieden biedt zijn voordelen voor Araz Consultancy.

Wij zijn ervaren professionals die in staat zijn om elke klantvragen te expliciteren en deze door te ontwikkelen tot een haalbaar projecten. Kansen omzetten naar daadkracht en pro-activiteit is onze keurmerk. Wij zijn creatieve denkers en doeners om het ontwikkelproces te versnellen en de successen te verhogen bij onze opdrachtgevers.

Mede door onze werkwijze maken wij het verschil in de klantgerichtheid, strategische visie, creativiteit en betrouwbaarheid. Dit allemaal gecombineerd met een sterk mensgerichte aanpak. Uiteraard kunnen wij goed schakelen tussen verschillende doelgroepen en politiek sensitief handelen. Rekening houdend met de politieke belangen en in gesprek gaan met bestuurders om hen ook toe te lichten en mede betrokkenheid te creëren.

Door met een kritische blik te kijken naar de bestaande situaties om de problemen te analyseren kunnen wij ook de oplossingen definiëren. Dit weer te vertalen naar strategisch beleid met structurele oplossingen. Zo om de juiste veranderingen in de dienstverlening eveneens bij te stellen. Dat heeft ook altijd goed bijgedragen voor het continue verbeteren van de organisaties en de verdere professionalisering van de dienstverlening. Wij hebben ervaring eveneens met het aansturing van projectteams op multidisciplinair projecten. Kennis van HRM, ICT en Financiën spelen daarbij ook een belangrijke rol. Wij zijn breed georiënteerde generalisten en daarmee maken wij ook het verschil.

Graag komen wij ook met u in contact om eens van gedachten te wisselen. Wellicht kunnen wij u ondersteunen bij een complexe materie.

Consultancy diensten waar wij onder andere goed in zijn:

Strategisch Management,
Category Management,
Verandermanagement,
Operations Management,
Risicomanagement,
HRM,
Marketing management,
Sales management.

Overview

ARAZ Consultancy is een professioneel Advies & projectmanagement bureau, dat zich kenmerkt door jarenlange werkervaring binnen diverse branches. Projectmanagement diensten voor diverse sectoren. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met organisatorisch zaken om hun strategieën verder te ontwikkelen en ook te gaan realiseren.

Projectmanagement en consultancy zijn gebieden waar wij als specialist het verschil maken. Het verschil tussen een gewoon project en een succesvol project. Wij geven uw bedrijf de regie over verandering.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Araz Consultancy ondersteunt bedrijven bij hun projecten met advies en projectmanagement diensten.
Te denken valt aan: het leveren van project- en programmamanagers, het leveren van projectsupport en het toetsen van projecten en programma’s aan de bedrijfsstrategie. Het beste is om met elkaar in gesprek te gaan, omdat wij zelf zeer breed georiënteerde generalisten zijn. Tijdens een vrijblijvende gesprek kunnen we elkaar toetsen of we wat voor elkaar kunnen betekenen.