road, engineering, construction

Afgestudeerd Civiele techniek?

Afgestudeerd Civiele techniek?

Afgestudeerd in Civiele techniek. Heel mooi. En nu? Wat wil ik? Wordt ik de top ontwerper of wil ik de Projectleider worden? Allemaal vraagtekens en om ergen te komen. Daarom moet je wel de juiste pad gaan bewandelen en juiste ervaringen opdoen. Je geen projectleider worden als je zelf nooit hebt getekend of de werkvoorbereiding en calculator hebt gewerkt. Hoe kun je deze mensen aansturen als je dit nooit hebt gedaan?

Starter / Traineeship voor Engineers

Traineeship bij ARAZ Engineering heeft betrekking op alle vakgebieden waarin wij actiefzijn. Dit geldt dus ook voor Bouwkunde en Werktuigbouwkunde en ICT enz. We nemen nu de Civiele techniek even onder de loep genomen.

Traineeship Civiele Techniek – De fundering van je loopbaan

Als aankomend civieltechnisch Engineer heb je de opties voor het uitkiezen en de aanbiedingen vliegen je om de oren. Iedereen wil wat van je, maar wat wil je nu eigenlijk zelf? Wij hebben een traineeship ontwikkeld voor Engineers, waarin jij de tijd en ruimte krijgt om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen! In 24 -36 maanden ontdek en ervaar je verschillende functies, taken en organisaties binnen de civiele techniek.

Gedurende het traineeship ga je werken bijvoorbeeld bij verschillende aannemers, een ingenieursbureau en bij een gemeente. Bij het ingenieursbureau zal je focus liggen op de projectvoorbereiding en engineering. En bij de gemeente denk je mee over beleid of houd je toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden. Bij een van de aannemers ga je het bedrijfsbureau ontdekken in de rol van calculator of werkvoorbereider, om vervolgens bij de andere aannemer het werk buiten ervaren als uitvoerder.

Je persoonlijke traineeship in de civiele techniek

Bij ARAZ Engineering is de invulling van de traineeship ook afhankelijk van de je individuele wensen. Elk traject wordt zoveel mogelijk op maat gemaakt aan de hand van de huidige marktontwikkelingen, je wensen en je persoonlijkheid. Dus geen Engineer is hetzelfde. Wat zijn jouw ambities en waar wil je je naar toe werken? Afhankelijk daarvan kiezen gezamenlijk een pad. En deze kan weer gaande weg aangepast worden naar nieuwe inzichten

Bepalen wat je nodig hebt gaat niet zomaar even op gevoel. Wij brengen precies in kaart waar je krachten liggen en hoe je de krachten verder kan ontwikkelen. We gaan werken aan je technische kennis en deze nog meer diepgang geven, zodat de fundering van je loopbaan in de civiele techniek is gelegd. En dat je weet welke kant je carrière op gaat.

Wil jij jouw fundering van je loopbaan in de civiele techniek ook leggen bij ARAZ Engineering? Dan kun terecht bij ARAZ Engineering. Wij bieden Starter / Trainee civiele techniek een salaris vanaf Euro 2500,00

Starter / Traineeship voor Engineers

Traineeship bij ARAZ Engineering heeft betrekking op alle vakgebieden waarin wij actief. Dit geldt dus ook voor Bouwkunde en Werktuigbouwkunde en ICT enz. We nemen nu de Civiele techniek even onder de loep genomen.

Meld je aan als Engineer en UPLOAD JE CV.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.