fbpx

Over ons

ARAZ Engineering & Consultancy

ARAZ Engineering & Consultancy zijn ontstaan doordat wij als professionals en engineers onze krachten hebben samengebundeld. Door kennis en kunde samen te brengen en te centreren, hebben wij een solide Engineeringskennis van verschillende vakgebieden. Met een breed netwerk aan Engineers en specialisten hebben wij ook een flexibele schil aan Engineers om projecten op te pakken.

Wij bieden klanten een zo breed mogelijk Engineeringswerkzaamheden en oplossingen aan. Eveneens aangevuld met projectmanagement diensten. Ook kunnen wij ervaren engineers inzetten voor de duur van een project bij opdrachtgevers met aanvullende dienstverleningen. Altijd opmaat met gepaste oplossingen staan wij klaar voor opdrachtgevers.

Als teamworkers werken wij ook aan allerlei projecten van verschillende complexiteiten. Dit doen wij integraal en ook met andere partijen. Waar nodig met meerdere partners in business, waarbij eveneens knowhow en kennis nodig is om onze opdrachtgevers maximaal te ondersteunen.

Wij willen graag betrokken zijn bij uiteenlopende engineeringsprojecten en onze toegevoegde waarde leveren aan opdrachtgevers eveneens met onze brede dienstverlening. Araz Engineering & Consultancy kan uw organisatie hierbij optimaal ondersteunen met diverse complexe vraagstukken.

Dienstverlening opmaat met engineering, projectmanagement en ook als Detacheringsbureau kunnen wij u ondersteunen. ARAZ Engineers die projectmatig opdrachtgevers ondersteunen met hun engineering en projecten staan voor klaar.

Wij komen graag in contact met opdrachtgevers om haarfijn uit te leggen wat wij kunnen betekenen met onze dienstverlening.