Detachering

Wij nemen openstaande vacatures uit handen van opdrachtgevers voor specialistische functies.

Detachering

ARAZ Engineering en Consultancy zijn platte en open organisaties. Iedereen telt mee bij ons in de organisatie. Ook extern proberen wij de lijnen zo kort mogelijk te houden met heldere en duidelijke afspraken. Onze communicatie vindt vooral op een open benadering naar elkaar toe.

Wij vinden het prettig om in een ongedwongen, informele sfeer met elkaar te werken. Dit geldt zowel voor onze collega’s, leveranciers als onze klanten hoe wij met elkaar omgaan. Hierbij verliezen we onze professionaliteit natuurlijk nooit uit het oog. Wij leveren de kwaliteit wat van ons verwacht wordt.

Behalve dat we de Engineering zelf kunnen kan ARAZ Engineering opdrachtgevers ook voorzien met goede Engineers en Projectmanagers wanneer daarvoor behoefte aan is. Middels detachering zetten wij engineers, professionals en freelancers in.

Daarnaast ondersteunen wij opdrachtgevers ook bij het invullen van permanente posities. Dit kan middels een Detavast constructie of middels een W&S procedure zijn. Omdat wij de kennis hebben van recruitment en actief zijn op diverse platformen kunnen wij de vraag ook zeer breed uitzetten. Wij werken samen met Corporate recruiters en nemen openstaande vacatures uit handen bij specialistische functies. Veel organisaties vinden het prettig om recruitment ook uit handen te geven, vooral als het om specialistische functies gaan.

Onze dienstverlening is vooral gericht voor het zoeken van MBO, HBO en WO opgeleiden. En voor professionals die vaste banen zoeken, proberen wij ook te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Als wij uw aanvraag binnen krijgen gaan we hiermee direct aan de slag en gaan zeker discreet mee om.

Interim

ARAZ Consultancy voorziet opdrachtgevers met Interim professionals en projectmanagers. Dit kan voor uiteenlopende opdrachten zijn. Door onze specialistische aanpak weten wij eveneens wat bedrijven nodig hebben en welke interim professional aan de startblokken kunnen staan om het project naar een hoger niveau te brengen.

Elektrotechniek Araz Consultancy

Detachering

ARAZ Engineering heeft een ruime poule aan engineers, professionals die wij middels detachering kunnen inzetten. Door te zorgen dat onze Engineers zich daarnaast blijven doorontwikkelen binnen hun specialisme, voorzien wij hen adequaat in de specifieke behoeften in hun vakgebieden.

Werving & Selectie

Wij werken samen met Corporate recruiters en nemen openstaande vacatures uit handen van specialistische functies. Veel organisaties vinden het prettig om recruitment uit handen te geven, vooral als het om specialistische functies gaat. Middels W & S ondersteunen wij onze opdrachtgevers en tevens professionals bij hun behoefte voor een vast dienstverband.

DETAVAST

Omdat ARAZ Engineering & Consultancy zich continue aanpast aan de behoeften van de dynamische marktbeweging, bieden wij ook mogelijkheden aan met detavast constructie. Door detachering en Werving & Selectie te combineren. Zo kunnen opdrachtgevers en engineers zich toewerken naar een vast dienstverband, terwijl zij tevens de flexibiliteit van detachering genieten.

Aanvraag indienen voor een engineer bij Araz Consultancy

Aanvraag indienen

Als u een aanvraag wil indienen bij ARAZ Consultancy voor een tijdelijke of permanente invulling, dan horen wij dat graag en gaan wij direct aan de slag om de juiste professional voor u te zoeken en aan u te koppelen.

Overview

Wij nemen graag de openstaande vacatures uit handen voor specialistische functies. Veel organisaties vinden het prettig om recruitment uit handen te geven, vooral als het om specialistische functies gaat. Onze dienstverlening is vooral gericht voor MBO, HBO en WO opgeleiden. En ook voor professionals die een vaste baan zoeken. Die proberen wij ook weer te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdagende baan.

Als wij een aanvraag binnen krijgen gaan we hiermee aan de slag en gaan zeker discreet mee om. We maken een afspraak om de functie goed te doorgronden en wat de wensen zijn. Daarnaast willen wij de betrouwbare business partner zijn voor lange termijn om op een informele sfeer. Wij leveren de kwaliteit wat van ons verwacht wordt.