Detachering

Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheden om onze engineers in te zetten middels detachering.

Onze Dienstverlening

ARAZ Engineering voorziet opdrachtgevers ook in een tijdelijke capaciteitsbehoefte aan extra capaciteit met Engineers in de techniek. Middels detachering zetten wij eigen engineers, professionals en freelancers in om ze hierin te voorzien van de juiste engineers.

Ook helpen wij opdrachtgevers bij het invullen van permanente posities. Dit kan middels een Detavast constructie of bij sommige gevallen middels W&S procedure.

Interim

ARAZ Consultancy ondersteunt ook diverse disciplines met Interim professionals. Dit kan voor Energietransitie, Engineering en ook met ICT op gebied van LInux engineers. Door onze specialistisch aanpak weten wij tevens wat bedrijven nodig hebben en welke interim professional er in de startblokken staan om het volgende project naar een hoger niveau te brengen.

Elektrotechniek Araz Consultancy

Detachering

ARAZ Engineering heeft een ruime poule aan engineers, professionals die wij ook middels detachering inzetten. Door te zorgen dat deze Engineers zich daarnaast blijven ontwikkelen binnen hun specialisme, voorzien wij hen adequaat in de specifieke behoeften in hun vakgebieden.

Werving & Selectie

Ook is Werving & Selectie mogelijk bij ARAZ Consultancy. Zo ondersteunen wij onze opdrachtgevers en professionals bij hun behoefte aan een vast dienstverband. 

DETAVAST

Omdat ARAZ Engineering & Consultancy zich aanpast aan de behoeften van de dynamische marktbeweging, bieden wij ook met detavast constructie een maatwerkoplossing aan. Door detachering en Werving & Selectie te combineren. Zo kunnen opdrachtgevers en engineers zich toewerken naar een vast dienstverband, terwijl zij tevens de flexibiliteit van detachering genieten.

Aanvraag indienen voor een engineer bij Araz Consultancy

Aanvraag indienen

Als u een aanvraag wil indienen bij ARAZ Consultancy voor een tijdelijke of permanente invulling, dan horen wij dat graag en gaan wij direct aan de slag om de juiste professional voor u te zoeken en aan u te koppelen.  

Overview

ARAZ Engineering en Consultancy zijn platte en open organisaties. Iedereen telt ook mee bij ons in de organisatie en dat alles bespreekbaar moet zijn. Ook extern proberen wij de lijnen zo kort mogelijk te houden met heldere en duidelijke afspraken, communicatie en een open benadering naar elkaar toe.

Wij vinden het prettig om in een ongedwongen, informele sfeer met elkaar te werken dit geldt zowel voor onze collega’s, leveranciers als onze klanten hoe wij met elkaar omgaan. Hierbij verliezen we onze professionaliteit natuurlijk nooit uit het oog. Wij leveren de kwaliteit wat van ons verwacht wordt.