Wat is een Detacheringsbureau?

Wat is een detacheringsbureau?

Wat is een detacheringsbureau?

Een detacheringsbureau is een bureau die gekwalificeerde mensen in dienst neemt en hen een contract aanbied. Dit kan voor de duur van een project zijn, maar ook voor een langere periode en zelfs een vastdienstverband. Als je wordt gedetacheerd dan is de detacheringsbureau jouw werkgever, bij hen heb je dus een contract. De duur van het contract is vaak voor langere termijn. Bij ARAZ Consultancy krijg je bijvoorbeeld vaak direct een jaarcontract, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij investeren in goede engineers en dit resulteert vaak ook tot een nauwe relatie met het detacheringsbureau, waarbij vaak wordt geïnvesteerd in opleiding, training en loopbaanadvies.

Werken voor ARAZ Consultancy betekent ook volop ontwikkeling aan je talenten. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een ruime Engineer budget die kan oplopen tot euro 5000 per jaar; Mogelijkheid voor een auto van de zaak; Diverse bonusregelingen; Pensioen; Werken in een stimulerende werkomgeving bij een van onze opdrachtgevers. Jouw kennis, competenties, talent en drive zijn bepalend voor het succes ook van ARAZ Consultancy en een mooiere duurzame wereld. Wij zijn er van overtuigd dat juist gevarieerd samengestelde teams betere resultaten behalen. Door ieders talenten te benutten iedereen de ruimte te geven zichzelf te zijn, versterken we de slagvaardigheid en creativiteit van onze organisatie. 

Wat is een detacheringsovereekomst? 

Bij een detacheringsovereenkomst zijn er drie partijen aanwezig. De opdrachtnemer (detacheringsbureau), de opdrachtgever en de medewerker. De opdrachtgever gaat naar een detacheringsbureau toe wanneer er medewerkers nodig zijn voor een opdracht. Het is dus een soort uitbesteding van HR diensten. Het detacheringsbureau zoekt dan passende medewerkers voor deze opdrachten. De medewerker komt in dienst van het detacheringsbureau en wordt dan ook betaald door deze detacheringsbureau.

Meer informatie

ARAZ Consultancy ondersteunt haar opdrachtgevers met engineeringswerkzaamheden en wij detacheren engineers op projecten van onze opdrachtgevers. Er zijn ook genoeg mogelijkheden voor engineers die zich willen aansluiten bij ARAZ Consultancy via Werken bij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ARAZ Consultancy.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.