Engineer: Heb jij Bouwkunde, Civiele techniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of ICT achtergrond?

Engineer: Heb jij Bouwkunde, Civiele techniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of ICT achtergrond?

Ben jij de Engineer en Heb jij Bouwkunde, Civiele techniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of ICT achtergrond afgerond? Dan ben jij de engineer die wij zoeken om ons te komen versterken bij ARAZ Consultancy.

ARAZ Consultancy is een Projectmanagement en een Detacheringsbureau die graag met enthousiaste engineers werkt. Engineers met een MBO4-, HBO- of een TU-opleiding worden ook van harte uitgenodigd om hun gegevens bij ons achter te laten. Heb je één van de volgende vakgebied(en) afgerond: Bouwkunde, Civiele techniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek en ICT? Ook benieuwd naar jouw mogelijkheden bij ARAZ Consultancy? Lees dan verder….

Uitstekende mogelijkheden

Dan bieden wij jouw als technici uitstekende mogelijkheden bij diverse projecten waaraan je ook mee kunt werken. Ter uitbreiding van onze werkzaamheden bij diverse projecten willen wij ook goede engineers om ons heen hebben. Zowel op projectmanagement gebied als met engineeringswerkzaamheden zoeken wij professionals. Ook volop kansen voor startende ingenieurs die ervaring op willen doen en zo hun mogelijkheden willen vergroten op de arbeidsmarkt. Natuurlijk krijg je bij ons volop de kansen om door te kunnen groeien naar andere functies, als je daarvoor openstaat. Daarnaast hebben wij ruime opleidingsbudget gereserveerd voor de bijscholing van onze talenten.

Projectmanagement en Engineering

Wij bieden onze opdrachtgevers maximale ondersteuning met de Engineering en Projectmanagement om uiteenlopende vraagstukken te oplossen. Dit kan dus zowel met technische ondersteuning als met onze projectmanagement diensten. Hierover hebben wij ook al een Blog over geschreven zie Projectmanagement en Prince2 Methodiekenen.

Wij zijn specialist en actief in de volgende vakgebieden Bouwkunde, Civiele techniek, Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Werktuigbouwkunde, Installatietechniek en ICT. Tegenwoordig zijn wij ook veel betrokken bij duurzame Energie projecten, ofwel Energietransitie projecten.

Benieuwd naar jouw kansen bij ARAZ Consultancy?

Bij ARAZ Consultancy kun je en mag je jezelf zijn. Als professional en als persoon mag je jouw persoonlijke passie, slimme oplossingen bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. Daarvoor biedt ARAZ Consultancy jouw de mogelijkheden en krijg je de ruimte om je verder te ontplooien. Wij zijn op zoek naar Juniors, Mediors en Seniors die passie hebben voor de engineering en projectmanagement rollen. Als je openstaat om ons te komen versterken, dan zijn er volop mogelijkheden ook voor jouw bij ARAZ Consultancy.

Laat je gegevens vrijblijvend achter, Werken bij ARAZ Consultancy en wij nemen spoedig contact met je op.

Meer informatie

Er zijn ook genoeg mogelijkheden voor technici die zich willen aansluiten bij ARAZ Consultancy. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ARAZ Consultancy. We hebben ook diverse een vacature openstaan op onze vacatures site.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.