Engineering, Detachering en Projectmanagement dienstverlening

Dienstverlening met Engineering, Detachering en Projectmanagement, dat zijn onze hoofd activiteiten waarmee wij onze klanten ondersteunen. Wij zijn landelijk en natuurlijk regionaal actief in Gelderland en Overijssel. Wij detacheren engineers die zich graag willen inzetten en bijdragen voor een duurzame leefomgeving. Gedreven professionals en engineers worden aangestuurd door hun projectmanager. Zij bedenken de duurzame oplossingen voor onze klanten en gaan de uitdagingen aan van de toekomst. Onze Engineers zijn actief in de Bouwkunde, Civiele techniek, Cultuurtechniek, Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde en ICT met Ubuntu, Debian en Linux omgeving,

Engineering is onze passie en we zijn er goed in de bovenstaande vakgebieden. ARAZ Consultancy is gespecialiseerd in deze vakgebieden en wij zoeken engineers die hun opleiding hierin hebben afgerond. Naast de engineering van projecten zijn wij ook een detacheringsbureau waarbij onze engineers worden gedetacheerd bij een van onze opdrachtgevers.

Ook wij zijn engineers en hebben allen een technici achtergrond met een van de bovengenoemde vakgebieden bij ARAZ Consultancy, dat is een vereiste, daarom begrijpen wij ook de taal van de techniek en dat is tevens onze meerwaarde. Wij richten ons op middelgrote en grote bedrijven aan opdrachtgevers, zoals aannemers, overheden, architectenbureaus en ingenieurs- en adviesbureaus. Wij kennen de behoeftes van onze klanten, dat zijn onze oude werkgebieden waarin wij ook actief zijn geweest. Daarom weten wij ook welk specialisaties de engineers moeten hebben en bij bedrijfscultuur een engineer past.

Dienstverlening van ARAZ Consultancy bestaat uit Engineering, Detachering en Projectmanagement – Wij staan klaar voor onze opdrachtgevers en onze nieuwe engineers.

Engineering, detachering, Adviesbureau en Projectmanagement

Projectmanagement en Advies diensten

ARAZ Consultancy is een zeer professioneel projectmanagement diensten, dat zich kenmerkt door jarenlange werkervaring binnen diverse branches. Projectmanagement voor diverse sectoren, ervaring met energietransitie projecten. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers ook met organisatorisch zaken om hun strategieën verder te ontwikkelen en ook te gaan realiseren. Op het gebied van projectmanagement zijn wij ook een zeer breed georiënteerde partner, die haar opdrachtgevers goed kan ondersteunen met complexe vraagstukken. Wij duiken graag in de materie en ondersteunen u ook met uiteenlopende vraagstukken. U krijgt van ons de juiste adviezen en aanbevelingen, waarmee u verder kunt bouwen. Met onze creatieve ideeën en SMART oplossingen staan wij klaar om uw organisatie ook verder te helpen.

Wij kunnen u onder andere ondersteunen bij verandermanagement, business modellen opzetten, Business management, crisismanagement, salesmanagement, teambuilding, interne communicatie en overige organisatorisch zaken.

Bekend met Agile, Scrum  Prince2 en IPMA

Wij werken met Agile, Scrum, Prince2 en IPMA projectmanagementmethodieken, maar vooral de logica en de mensen maken het verschil en niet de methodieken zelf. Elk organisatie is uniek voor ons en staat centraal tijdens onze samenwerking. Wij maken ook heldere en haalbare afspraken over financiën, organisatie, planning, informatie en communicatie. Voor elk organisatie ontwikkelen wij ook een unieke methoden, gebaseerd op de mensen die werkzaam zijn binnen uw organisatie. Wij zijn analytisch ingesteld, kunnen goed organiseren en anticiperen op de maatschappelijke ontwikkelingen. Daarnaast investeren wij in de sfeer en de chemie binnen en buiten het projectteam. Wij willen ook de bruggenbouwer zijn die soepel en doeltreffend communiceert op alle niveaus.

Ons doel is ook om organisaties de ondersteuning te bieden met werkbare tools voor lange termijn. Meer weten…

Engineering, detachering, projectmanagement en onze advies diensten....

Hieronder vindt een aantal projectmanagement diensten die wij combineren met andere vakgebieden.

Projectmanagement ARAZ Consultancy

Projectmanagement en Consultancy diensten

ARAZ Consultancy is een zeer professioneel projectmanagement bureau in de regio Gelderland en Overijssel, dat zich kenmerkt door jarenlange werkervaring binnen diverse branches en daarom staan wij ook open voor uiteenlopende branches, waarbij organisatorisch zaken goed geregeld moeten zijn.

Engineering projecten ARAZ Consultancy

Projectmanagement bij Engineering van projecten

ARAZ Consultancy ondersteunt opdrachtgevers ook met engineering van projecten waarbij ingenieursdiensten ingezet moeten worden. Tevens bieden natuurlijk ook onze meerwaarde als Projectmanagementbureau.

Energietransitie en Projectmanagement

Projectmanagement bij Energietransitie Projecten

Energietransitie projecten daarbij willen wij graag onze bijdrage aanleveren om zo milieu bewust en maatschappelijk betrokken te zijn. Hiervoor stellen wij natuurlijk ook onze kennis en knowhow beschikbaar bij innovaties tijdens energietransitie projecten.

Linux Architect, Automation, Cloud Engineer

Projectmanagement bij ICT en Linux projecten

Onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen ook met Ubuntu, Linux of Debian projecten. Opzetten van de system Architectuur, Cloud Engineering, Automation en Data Engineering. Dit gebeurt met onze engineers en projectmanagers die ook met Agile Scrum werken en onze engineers met DevOps mindset uw projecten uitvoeren.. Meer weten….

Projectmanagement en engineering

Zoals eerder aangeven ondersteunen wij onze opdrachtgevers tevens met engineeringswerkzaamheden in de vakgebieden Bouwkunde, Civiele techniek, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Hiervoor hebben wij ook onze partners waarmee wij samenwerken, zij ondersteunen ons immers bij diverse projecten. Daarnaast kunnen wij onze opdrachtgevers ondersteuning bieden met aanvullende onderzoeken en daarin begeleiden. Ook op het gebied de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot BIM-modellering en 3D Ontwerpen worden door de partners van ARAZ Consultancy ondersteund. Door de diversiteit aan ingenieurs kunnen wij als team multidisciplinaire projecten en vraagstukken uitwerken voor onze opdrachtgevers met de nodige projectmanagement diensten.

Bouwkunde ARAZ Consultancy

Ingenieursdiensten in de bouwkunde

BIM, REVIT, ARCHICAD, LUMION, SCIA TECHNOSOFT, SKETCHUP, VISUALISATIES.

Ingenieursdiensten in de Infrastructuur

AUTOCAD, CIVIL3D, GIS, RAW-BESTEKKEN, UAV-GC BESTEKKEN, GEODESIE, DIRECTIEVOERING, ADVISERING.

Engineering Werktuigbouwkunde ARAZ Consultancy

Ingenieursdiensten in werktuibouw en Elektro

INVENTOR, SOLID WORKS, MAGICAD, ELCAD, EPLAN, ETAP, SIMARIS, STA4CAD, STABICAD.

Werken voor ARAZ Consultancy

Werken voor ARAZ Consultancy betekent volop ontwikkeling aan je talenten. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een ruime Engineer budget die kan oplopen tot euro 5000 per jaar; Mogelijkheid voor een auto van de zaak; Diverse bonusregelingen; Pensioen; Werken in een stimulerende werkomgeving bij een van onze opdrachtgevers. Jouw kennis, competenties, talent en drive zijn bepalend voor het succes van ARAZ Consultancy en een mooiere duurzame wereld. Wij zijn er van overtuigd dat juist gevarieerd samengestelde teams betere resultaten behalen. Door ieders talenten te benutten iedereen de ruimte te geven zichzelf te zijn, versterken we de slagvaardigheid en creativiteit van onze organisatie.

Volop ontwikkeling voor talenten bij ARAZ Consultancy

Wil jij ook werken binnen een omgeving waarbij je jezelf volop kunt ontwikkelen? Binnen een innovatieve omgeving? Heb jij een van de opleidingen afgerond: Bouwkunde, Civiele techniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of ICT achtergrond? Heb jij ervaring met AutoCad, Revit, BIM, Civil 3D, Inventor, Solid Works, Eplan? Ben jij de gedreven projectmanager, projectleider, calculator, werkvoorbereider, tekenaar, BIM Modelleur, Civil 3D ontwerper en Tekenaar constructeur, Cloud Engineer, Infrastucture Architect in de LINUX? Herken je jezelf in een van de bovenstaande of meer. Dan komen wij graag in contact met jouw.

Meerdere vacatures

Wij hebben meerdere vacatures die ingevuld kunnen worden op landelijk niveau en ook in Gelderland en Overijssel. Niet alle vacatures worden op ook de site gezet, omdat wij geen vacaturebank willen zijn. Wij gaan ook regelmatig op zoek naar een job voor kandidaten met speciale wensen. Daarbij maken wij natuurlijk gebruik van onze brede netwerk. Kijk daarom regelmatig ook naar onze openstaande vacatures. Daarnaast kun je ook een open sollicitatie versturen via werken bij ARAZ Consultancy.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken of stuur je cv naar info@arazconsultancy.nl. Wie weet spreken we elkaar binnenkort. Kijk ook naar onze openstaande vacatures. Daarnaast kun je ook een opensollicitatie verturen via werken bij ARAZ Consultancy

Engineering en Projectmanagement

Opleiding

Afhankelijk ook van je eigen ambities en je kennisniveau worden jaarlijks opleidingsbudgetten afgesproken. We hangen hieraan geen vaste budgetten, maar zeggen altijd onbeperkt mogelijkheden, wel in harmonie en in goed overleg.

Persoonlijke begeleiding

ARAZ Consultancy biedt platform aan talenten met doorgroei mogelijkheden waarin tevens persoonlijke ambities mede bepalend zijn. Hierbij kan men rekenen op een persoonlijke begeleiding en ook uitgebreide studiemogelijkheden.

Uitdagende projecten

ARAZ Consultancy heeft een breed netwerk bij (rijks)overheden, Architectenbureaus, Bouwbedrijven, Civiele Aannemersbedrijven, Installatiebedrijven, Ingenieursbureaus, Nutsbedrijven, Netwerkbeheerders en noem maar op.

Succes

Onze toekomstige projectmanagers en engineers kunnen natuurlijk rekenen op alle steun om succesvol te worden mede ook door onze eigen organisatie. Dit is mogelijk door ingezet te worden op diverse projecten waarbij ook de nodige kennis opgedaan wordt om succesvol te worden.

Voor meer informatie

Als u meer informatie wenst dan kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over onze dienstverlening. Als u het contactformulier invult dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook volgen via onze blog pagina. Hierin geven wij achtergrond informatie over de ontwikkelingen.