fbpx

Engineering

We komen graag in contact met onze opdrachtgevers en laten hen de perfecte oplossingen zien.

Onze diensten

ARAZ Consultancy is een projectenbureau die zijn opdrachtgevers tevens bijstaat met Engineering en advisering bij projecten. Wij ondersteunen ook onze opdrachtgevers met diverse ingenieursdiensten. Zoals bij het realiseren van 2D en ook 3D ontwerpen. Of moeten daarnaast de contractdocumenten zoals bestekken geschreven worden? Ook hiervoor hebben wij de engineers die het werk compleet voor u tevens uitwerken. Daarnaast aangevuld met onze detachering en projectmanagement diensten zijn wij sterk en kunnen het verschil maken. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers dus ook met de bijbehorende engineeringswerkzaamheden en overige diensten. Dus meer mogelijkheden met ook de Ingenieursdiensten van ARAZ Consultancy.

“Engineering, Detachering en Projectmanagement.”

Technische ontwikkelingen gaan ook razendsnel en technologie heeft de toekomst. Een toekomst waar menig professional en opdrachtgever ook onderdeel van wil uitmaken. Wij bij ARAZ Consultancy maken de ultieme match mogelijk. Een klik voor de lange termijn. Ons doel is ook om de ontwikkelingen steeds een stap voor te zijn en de beste professionals vroegtijdig te enthousiasmeren en werven. Zo is ARAZ Consultancy ook in staat haar opdrachtgevers blijvend te ontzorgen bij capaciteitsvraagstukken.
Projectmanagement ARAZ Consultancy
Bouwkunde ARAZ Consultancy

Bouwkunde

BIM, REVIT, ARCHICAD, LUMION, SCIA TECHNOSOFT, SKETCHUP, VISUALISATIES.

Read More
Engineering, detachering en projectmanagement Civiele techniek

Civiele techniek

AUTOCAD, CIVIL3D, GIS, RAW-BESTEKKEN, UAV-GC BESTEKKEN, GEODESIE, DIRECTIEVOERING, ADVISERING.

Read More
Engineering Werktuigbouwkunde ARAZ Consultancy

Werktuibouwkunde

INVENTOR, SOLID WORKS, MAGICAD, SIMARIS, STA4CAD, STABICAD.

Read More
Engineering Elektrotechniek ARAZ ConsutancyC

Elektrotechniek

AUTOCAD, ELCAD, EPLAN, ETAP,

Wij ondersteunen opdrachtgevers in de (duurzame) energievoorziening, de telecommunicatie en de gezondheidszorg. Daarnaast kunnen wij Electrical engineers detacheren bij onze opdrachtgevers, waarbij ze op projectbasis worden ingezet bij uw projecten.

Read More
Engineering penguin, linux,

ICT

UBUNTU, DEBIAN, LINUX

System Architectuur, Cloud Engineering, Automation en Data Engineering. Onze engineers met DevOps mindset en Projectmanagers met Agile Scrum werken compleet uw ICT vraagstukken uit.

Engineering en Projectmanagement ARAZ Consultancy

Projectmanagement

Op het gebied van projectmanagement zijn wij ook een zeer breed georiënteerde partner, die haar opdrachtgevers goed kan ondersteunen met complexe vraagstukken. Wij duiken graag in de materie en ondersteunen u ook met uiteenlopende vraagstukken. U krijgt van ons de juiste adviezen en aanbevelingen, waarmee u verder kunt bouwen.

Samengevat

Dienstverlening met Engineering, Detachering en Projectmanagement, dat zijn onze hoofd activiteiten waarmee wij onze klanten ondersteunen. Wij zijn landelijk en natuurlijk regionaal actief in Gelderland en Overijssel. Wij detacheren engineers die zich inzetten en bijdragen voor een duurzame leefomgeving. Gedreven professionals en engineers worden aangestuurd door hun projectmanager. Zij bedenken de duurzame oplossingen voor onze klanten en gaan de uitdagingen aan van de toekomst. Onze Engineers zijn actief in de Bouwkunde, Civiele techniek, Cultuurtechniek, Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde en ICT met Ubuntu, Debian en Linux omgeving,