fbpx

Engineering van projecten

We komen graag in contact met onze opdrachtgevers en laten hen de perfecte oplossingen zien.

Onze dienstverlening

ARAZ Engineering en Consultancy bieden ondersteunen aan klanten bij de Engineering en Projectmanagement diensten. Dit doen wij met o.a. met AutoCad tekeningen, Revit, Civil 3D, Inventor, SolidWorks en overige ingenieursdiensten. Dit geldt voor de vakgebieden in de Bouwkunde, Civiele techniek, Mechatronica, WtB en Elektrotechniek.

Wij zijn een sterke multifunctionele partner die met u meedenkt bij de Engineering van projecten samen met Engineers, Projectmanagers en overige professionals.

Ervaren Engineers en Projectmanagers die het project compleet oppakken en uitwerken voor opdrachtgevers. Aangezien wij verder met een flexibele schil aan Engineers werken kunnen wij ook snel uitbreiden.

Verder zijn er mogelijkheden om Engineers bij u op locatie in te zetten middels een detacheringsovereenkomst.

“Engineering in de volgende vakgebieden”

Bouwkunde ARAZ Consultancy

BOUWKUNDE

BIM, REVIT, ARCHICAD, LUMION, SCIA TECHNOSOFT, SKETCHUP, VISUALISATIES.

Engineering, Consultancy en projectmanagement Civiele techniek

CIVIELE TECHNIEK

AUTOCAD, CIVIL3D, GIS, RAW-BESTEKKEN, UAV-GC BESTEKKEN, GEODESIE, DIRECTIEVOERING, ADVISERING.


Engineering Werktuigbouwkunde ARAZ Consultancy

WERKTUIGBOUWKUNDE

INVENTOR, SOLID WORKS, MAGICAD, SIMARIS, STA4CAD, STABICAD.

Engineering Elektrotechniek ARAZ Consultancy

ELEKTROTECHNIEK

AUTOCAD, ELCAD, EPLAN, ETAP,

Wij ondersteunen opdrachtgevers in de (duurzame) energievoorziening, de telecommunicatie en de gezondheidszorg. Daarnaast kunnen wij Elektrotechnisch Engineers inzetten bij opdrachtgevers, waarbij ze op projectbasis ondersteuning bieden.

Linux Engineering RedHat

ICT ENGINEREING

UBUNTU, DEBIAN, LINUX

System Architectuur, Cloud Engineering, Automation en Data Engineering. Onze engineers met DevOps mindset en Projectmanagers met Agile Scrum werken compleet uw ICT vraagstukken uit.

Engineering en Projectmanagement ARAZ Consultancy

CONSULTANCY

Op het gebied van Consultancy ofwel projectmanagement zijn wij ook een zeer breed georiënteerde partner, die haar opdrachtgevers goed kan ondersteunen met complexe vraagstukken. Wij duiken graag in de materie en ondersteunen u ook met uiteenlopende vraagstukken. U krijgt van ons de juiste adviezen en aanbevelingen, waarmee u weer verder kunt bouwen. 

Samengevat

Dienstverlening met Engineering, Projectmanagement en Detachering van Engineers.

Wij werken met engineers die zich inzetten en bijdragen voor een duurzame leefomgeving. Gedreven professionals en engineers worden aangestuurd door hun projectmanager(s). Zij bedenken de duurzame oplossingen voor klanten en gaan de uitdagingen aan van de toekomst. ARAZ Engineers zijn actief in de Bouwkunde, Civiele techniek, Cultuurtechniek, Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde en ICT.