Heb je vragen?

Bel of mail ons.

ENGINEERS

Wij geloven in experts en specialisaties in diverse vakgebieden. Ook als organisatie bieden wij specialistisch maatwerk aan klanten. Enerzijds doen we de Engineering en anderzijds zetten wij engineers in bij klanten.

Engineers die ook hun expertise willen inzetten of zich willen ontwikkelen als een specialist bij ARAZ Engineering, kunnen zich bij ons aanmelden. Wij richten ons op de nichemarkt binnen de IT, Bouw en andere branches waarin wij actief zijn, en hebben de consultants die weer zelf specialisten zijn in hun vakgebieden. Zij zoeken of vaste banen voor professionals, of zoeken projecten voor Engineers en ook freelancers die zich bij ons willen aansluiten. 

Met onze uitgebreide ervaring in recruitment in de Engineering zijn we in staat het proces snel voor jou te laten verlopen, en er de voorwaarden uit te slepen die voor jou doorslaggevend zijn. Een stap maken is leuk, maar deze moet wel in de goede richting zijn.

Ben jij ook de Engineer met ambities, specialisaties vanuit een andere nichemarkt? Geen probleem, ook voor jou kijken wij, wat wij voor jouw kunnen betekenen. 

Wanneer je jouw CV uploadt zullen wij proactief kijken welke projecten mogelijk interessant voor jou zijn. Op deze manier kunnen wij ook opdrachten aan jou voorleggen die niet op onze website worden gepubliceerd.

LINUX Engineers

BUILT ENGINEERS

civil Engineers

Mechanical Engineers