ENGINEERS

Wij geloven in de expertises van Engineers vanuit diverse vakgebieden. Ook als organisatie bieden wij breed specialistisch maatwerk aan onze klanten. Enerzijds doen we dit met de Engineering, anderzijds met onze projectmanagement diensten. Ook zetten wij engineers in bij klanten die de klanten optimaal kunnen ondersteunen met de engineeringswerkzaamheden en zij kunnen zichzelf daar ook weer verder ontplooien.

Gedreven Engineers die zich willen inzetten voor ARAZ Engineering worden ook volop gestimuleerd om zich te blijven doorontwikkelen als een specialist. Voor hun bestaat ook een Engineersbudget die zij kunnen inzetten voor hun eigen ontwikkeling. Wij bieden de mogelijkheden aan en jij zorgt ervoor dat jouw kennis als engineer up-to-date blijft. Om je te blijven ontwikkelen kun je kiezen uit een breed pakket aan opleidingen, cursussen trainingen.

Wat bieden wij nog meer aan

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Ruime Engineersbudget wat kan oplopen tot wel 5000 euro per jaar;

Mogelijkheid voor een auto of goede reiskostenvergoeding;

Diverse bonusregelingen;

Collectieve regelingen;

Flexibele opmaat gemaakte regelingen.

En meer.

Ook voor Engineers, specialisten vanuit andere nichemarkten staan wij open. Ook voor jou kunnen wij kijken wat wij kunnen betekenen.

Engineering en Engineers

Wij moedigen je aan om je bij ARAZ Engineering aan te melden als Engineer. Veel projecten en vacatures worden niet op de website gepubliceerd.

Wij werken ook met freelancers zij kunnen zich ook aansluiten en ook zij kunnen rekenen op uitdagende projecten.