fbpx

ENGINEERS

Wij geloven in expertises van Engineers vanuit diverse vakgebieden. Ook als organisatie bieden wij breed specialistisch maatwerk aan klanten. Enerzijds de Engineering, anderzijds projectmanagement en ook zetten wij engineers in bij klanten om zichzelf daar verder te ontplooien.

Engineers die zich willen inzetten voor ARAZ Engineering en zich verder willen doorontwikkelen als een specialist bij ARAZ Engineering, kunnen zich bij ons aanmelden. Wij richten ons bovendien op de nichemarkt binnen de branches waarin wij actief zijn, en hebben ervaren consultants die zelf ook specialisten zijn in hun vakgebieden. Zij zoeken voor jouw of een vaste baan of projecten waarin je als Engineer ook verder kan groeien. Ook is er ruimte voor freelancers die eveneens zich bij ons kunnen aansluiten en rekenen op uitdagende projecten.

Met onze uitgebreide ervaring mede in de recruitment voor de Engineering zijn we in staat het proces snel voor jou te laten verlopen, en er de voorwaarden uit te slepen die voor jou doorslaggevend zijn. Een stap maken is leuk, maar deze moet wel in de goede richting zijn.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Ruime Engineersbudget wat kan oplopen tot wel 5000 euro per jaar;

Mogelijkheid voor een auto of goede reiskostenvergoeding;

Diverse bonusregelingen;

Collectieve regelingen;

Flexibele opmaat gemaakte regelingen.

En meer.

Ook voor Engineers, specialisten vanuit andere nichemarkten staan wij open. Ook voor jou kunnen wij kijken wat wij voor jouw kunnen betekenen.

Engineering en Engineers

Mocht er geen passende vacature voor jou tussen zitten, moedigen we je toch aan om een open sollicitatie in te sturen als je geïnteresseerd bent om bij ARAZ Engineering te werken of meld je aan als Engineer.

Wanneer jouw CV binnen is, zullen wij proactief gaan kijken welke projecten mogelijk interessant zijn voor jou. Op deze manier kunnen wij de passende opdrachten aan jou voorleggen die niet op onze website worden gepubliceerd.