Ingenieursdiensten van ARAZ Consultancy

Ingenieursdiensten van ARAZ Consultancy

Dienstverlening van
ARAZ Consultancy

Ingenieursdiensten van ARAZ Consultancy

ARAZ CONSULTANCY is gespecialiseerd in Engineering en Projectmanagement diensten. We zijn een vooruitstrevende samenwerkingspartner en bieden onze klanten de beste technische expertise als projectmanagement diensten aan. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers optimaal met alle complexe vraagstukken.

Dienstverlening van ARAZ Consultancy

ARAZ Consultancy heeft veel kennis, kunde en een grote netwerk aan Engineers en partners in business in huis. Door onze kennis en knowhow samen te bundelen zijn wij de ideale dienstverlener voor opdrachtgevers bij de engineering van projecten. Wij regelen (bijna) alles voor u.

ARAZ Consultancy wordt vaak ingeschakeld door projectontwikkelaars en aannemers, omdat wij out of the box denken en met goede technisch en duurzame oplossingen komen.

Wij bieden onze diensten ook aan voor nutsbedrijven en overheden. Wij zijn aangemeld bij diverse UEA’s en DAS systemen.

Engineers kunnen ook middels detachering of inhuur ingezet worden. Dit zijn veelal tekenaars, Werkvoorbereiders, Calculatoren Toezichthouders / Directievoerders, Projectmanagers en Adviseurs.

Hoe werken wij

Wij willen onze opdrachtgevers de beste technisch oplossingen aanbieden en denken altijd vanuit de klant. Omdat wij een langdurige relatie willen aangaan en duurzame oplossingen willen aandragen waar we trots op willen zijn.

Onze engineers zijn als team of als onderdeel van een team in staat om multidisciplinaire vraagstukken uit te werken en denken altijd met u mee. De nieuwste ontwikkelingen op gebied Autodesk en andere platformenhouden zij nauwlettend bij, zij worden hierin bijgeschoold om up to date te blijven. Hiervoor hebben een uitgebreid engineersbudget gereserveerd. Dit allemaal om klanten optimaal te kunnen bedienen.

Wij geven commitment aan onze klanten vanuit een partnership-gedachte. Wij staan hen altijd met daad, raad en praktische zaken bij.

Kort samengevat:

ARAZ CONSULTANCY verzorgt de engineeringswerkzaamheden in de vakgebieden Bouwkunde, Civiele techniek, Cultuurtechniek. Daarnaast hebben wij een Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek |Engineers. Ervaren engineers kunnen ook ingezet worden bij u op locatie.

Hiernaast vindt u een opsomming van de diensten wat wij bieden.

Ingenieursdiensten voor