Linux Engineering

Wij komen graag met onze klanten in contact met onze Ubuntu, Debian en Linux specialismen. Engineers die tevens ingezet kunnen worden als DevOps Engineers, Cloud Engineers, Infrastructure Automation Engineers, AWS en veel meer.

Dienstverleningen

Op het gebied van Ubuntu, Debian en Linux zijn wij ook een gedegen partner. Wij werken met een variëteit aan engineers. Zij zijn experts op het gebied van Infrastructure Automation, Automation Engineering, Cloud Engineering, Data Engineering en meer. Voor meer info over Linux Engineering lees verder of neem contact met ons op.

Linux Engineering

Engineering

Specialist met ervaren engineers in op het gebied van Cloud engineering en ook met Infrastructure Automation. Daarnaast gaan wij met onze dynamische houding en DevOps mindset alle uitdagingen aan om voor u een goed systeem te bouwen. Een goed systeem onderhoudt ook zichzelf en versterkt de krachten van engineers en eindgebruikers.

Cloud Engineer, AWS Engineer, DevOps Engineer

Detachering Linux Engineers

Tijdelijk UNIX of Linux specialist nodig?

Wij detacheren ook onze engineers en u haalt uitgebreide kennis in huis van o.a. Puppet, Chef, Ansible, Docker, Samba, OpenSSH, OpenVPN, SSL/TLS, iptables, HP Serviceguard, IBM HACMP, HA-Proxy, HA-Linux, Red Hat Cluster Suite, LDAP, RADIUS, Oracle, PostgreSQL, MySQL, MariaDB, CommVault Simpana, Symantec Backup Exec, CA ARCserve Backup en Veeam. 

Laat u tevens ondersteunen bij de installatie, configuratie, automation, performance-tuning, troubleshooting, beheer, netwerkinrichting, beveiliging, database-implementaties, back-up- en recovery-inrichting.

Trainingen

De trainingen worden ook verzorgd door professionals  met vele jaren ervaring in een diversiteit aan omgevingen. Zij hebben hun sporen tevens wel verdiend als engineers aan diverse complexe projecten. 

Trainingen die wij verzorgen:

 • Apache Kafka
 • RabbitMQ
 • Grafana
 • Redis
 • LPI Linux fundamentals
 • LPI Linux professionals
 • SUSE Linux 12. CLA en CLP
 • RedHat Administrator level RHCSA
 • RedHat Engineer level RHCE
 • Puppet voor beginners, Puppet voor administrators, Puppet Architecture
 • Puppet development met GIT en Vagrant
Linux Engineering, Cloud Engineers

Technieken die wij kennen

REdHat 6/7/8 Linux, Debian 7/8/9/, CentOS, Scrum, Agile, VMWare, SaltStack, Google Cloud, AWS, Check_MK, PowerDNS, Git, Rundeck, Buildkite, Satellite, Hammer Inspec, Rcpec, Jenkins, PHP, Kubernetes, Jenkins, Nginx Apache, Ansible, Zimbra en veel meer.

Linux Engineering, VMWare, SaltStack

Expertises

 • Application automation en implenteren van DevOps,
 • Linux infrastructuur migraties naar Cloud Platform
 • Continuous Intergration, Continuos Delivery, Automation, Consultancy, Integratie om als doel de VM’s te versnellen en ook efficiënter te maken.
 • Containerisatie, Coaching, Analyse, Consultancy, Integratie, projectmanagement
 • Puppet configuration management en architectuur, dus volledig ontwerp en implementatie van Puppet infrastructuur;
 • Redundant en ook altijd beschikbare middleware platformen
 • Doorontwikkelen van Linux infrastructuur
linux Engineering REdHat 6/7/8 Linux

DevOps mindset

Onze aanpak en werkwijze  om ICT vraagstukken op te lossen, doen wij ook met onze DevOps mindset. Zo laten wij projecten gestructureerd verlopen en managen wij deze goed. Wij bieden onze opdrachtgevers de optimale ondersteuning en bieden daarnaast ook de juiste oplossingen aan.

Hulp nodig met linux en cloud infrastructure?

Zoek niet verder… Wij  hebben de diepgaande kennis en ervaring die u nodig heeft. Vooral ook op AIX, HP-UX, Solaris, BSD en tevens op diverse Linux-distributies zoals Red Hat Linux, Oracle Linux, CentOS & SUSE Linux. Daarnaast zijn onze engineers een genie in Debian en Ubuntu omgevingen. 

innovation with our LINUX engineering solutions

Wij werken ook samen met  partners om de juiste kennis te delen en knowhow te delen. Daarnast organiseren wij regelmatig meetups met onze engineers om elkaar scherp te houden met de allernieuwste ontwikkelingen en innovaties. Zo kunnen wij de technieken weer goed toepassen bij onze opdrachtgevers.

ARAZ Consultancy richt zich vooral op de Managed Services Providers,  Shared Service Centra, Cloud Services Providers en de IT-afdelingen van MKB tot grote organisaties.  Daarnaast zorgt ARAZ Consultancy dat service providers en ook de eindklanten succesvol zijn met digitale transformaties. Wij zorgen voor de grip, controle en ook de regie op de digitale processen.

Onze eindklanten en tevens de klanten van service providers zullen innovatief gaan digitaliseren met onze engineers. 

Linux Engineers

 

Zoek jij een omgeving waar je Linux serveromgeving kennis binnen private cloud omgevingen kan inzetten en samen met ARAZ Consultancy dit verder verbreed naar public cloud? Dan vind je bij ARAZ Consultancy een enthousiast team aan engineers dat je graag als collega verwelkomt. Enjoy our team with Engineers. Ga naar onze vacatures en solliciteer op deze functie. Neem rustig contact met ons op als je vragen hebt of als je een open sollicitatie wilt sturen, meld je aan via de onderstaande link.