fbpx

Linux Engineering

Wij komen graag met onze opdrachtgevers in contact met onze Ubuntu, Debian en Linux specialismen. Engineers die ingezet kunnen worden als Cloud Engineers, Infrastructure Automation Engineers, AWS en veel meer.

Our Services

Op het gebied van Ubuntu, Debian en Linux zijn wij een gedegen partner. Wij werken ook met Engineers met meerdere specialismen. Onze engineers zijn tevens experts op het gebied van Infrastructure Automation, Automation Engineering, Cloud Engineering en Data Engineering en meer. Voor meer info over Linux Engineering lees verder of neem contact met ons op.

Engineering penguin, linux,

Engineering

Specialist met ervaren engineers in de Cloud engineering en ook met Infrastructure Automation. Daarnaast met onze dynamische houding en DevOps mindset gaan wij alle uitdagingen aan om voor u een goed systeem te bouwen. Een goed systeem onderhoudt ook zichzelf en versterkt de krachten van engineers en eindgebruikers.

woman, business, fashion

Detachering Linux Engineers

Tijdelijk UNIX of Linux specialist nodig?

Wij detacheren ook onze engineers en u haalt uitgebereide kennis in huis van o.a. Puppet, Chef, Ansible, Docker, Samba, OpenSSH, OpenVPN, SSL/TLS, iptables, HP Serviceguard, IBM HACMP, HA-Proxy, HA-Linux, Red Hat Cluster Suite, LDAP, RADIUS, Oracle, PostgreSQL, MySQL, MariaDB, CommVault Simpana, Symantec Backup Exec, CA ARCserve Backup en Veeam.

Laat u tevens ondersteunen bij de installatie, configuratie, automation, performance-tuning, troubleshooting, beheer, netwerkinrichting, beveiliging, database-implementaties en back-up- en recovery-inrichting.

training, education, learn

Trainingen

De trainingen worden ook verzorgd door professionals  met vele jaren ervaring in een diversiteit aan omgevingen. Zij hebben hun sporen tevens wel verdiend als engineers aan diverse complexe projecten.

Trainingen die wij verzorgen:

 • Apache Kafka
 • RabbitMQ
 • Grafana
 • Redis
 • LPI Linux fundamentals
 • LPI Linux professionals
 • SUSE Linux 12. CLA en CLP
 • RedHat Administrator level RHCSA
 • RedHat Engineer level RHCE
 • Puppet voor beginners, Puppet voor administrators, Puppet Architecture
 • Puppet development met GIT en Vagrant
computer, server, workstation

Technieken die wij kennen

REdHat 6/7/8 Linux, Debian 7/8/9/, CentOS, Scrum, Agile, VMWare, SaltStack, Google Cloud, AWS, Check_MK, PowerDNS, Git, Rundeck, Buildkite, Satellite, Hammer Inspec, Rcpec, Jenkins, PHP, Kubernetes, Jenkins, Nginx Apache, Ansible, Zimbra en veel meer.

linux, code, coding

Expertises

 • Application automation en implenteren van DevOps,
 • Linux infrastructuur migraties naar Cloud Platform
 • Continuous Intergration, Continuos Delivery, Automation, Consultancy, Integratie om als doel de VM’s te versnellen en efficiënter te maken.
 • Containerisatie, Coaching, Analyse, Consultancy, Integratie, projectmanagement
 • Puppet configuration management en architectuur, dus volledige ontwerp en implementatie van Puppet infrastructuur;
 • Redundant en altijd beschikbare middleware platform
 • Doorontwikkelen van Linux infrastructuur
linux, operating, system

DevOps mindset

Onze aanpak en werkwijze  om de ICT vraagstukken te oplossen, doen wij ook met onze DevOps mindset. Zo om de projecten gestructureerd te laten verlopen en ook te kunnen managen. Wij bieden onze opdrachtgevers de optimale ondersteuning en bieden daarnaast ook de juiste oplossingen aan.

Hulp nodig met linux en cloud infrastructure?

Zoek niet verder… Wij  hebben de diepgaande kennis en ervaring die u nodig heeft. Vooral ook op AIX, HP-UX, Solaris, BSD en tevens op diverse Linux-distributies zoals Red Hat Linux, Oracle Linux, CentOS, SUSE Linux. Daarnaast zijn onze engineers een genie in Debian en Ubuntu omgeving.

innovation with our LINUX engineering solutions

Wij werken ook samen met  partners om de juiste kennis te delen en knowhow te delen. Daarnast organiseren wij regelmatig meetups met onze engineers om elkaar scherp te houden met de allernieuwste ontwikkelingen en innovaties. Zo kunnen wij de technieken weer goed toepassen bij onze opdrachtgevers.

ARAZ Consultancy richt zich vooral ook op de Managed Services Providers,  Shared Service Centra, Cloud Services Providers en de IT-afdelingen van MKB tot grote organisaties.  Daarnaast zorgt ARAZ Consultancy dat service providers en ook de eindklanten succesvol zijn met die digitale transformatie. Wij zorgen voor de grip, controle en ook de regie op de digitale processen.

Onze eindklanten en tevens de klanten van service providers zullen innovatief gaan digitaliseren met onze engineers. 

Linux Engineers

Zoek jij een omgeving waar je Linux serveromgeving kennis binnen private cloud omgevingen kan inzetten en samen met ARAZ Consultancy dit verder verbreed naar public cloud? Dan vind je bij ARAZ Consultancy een enthousiast team aan engineers dat je graag als collega verwelkomt. Enjoy our team with Engineers. Ga naar onze vacatures en solliciteer op deze functie. Neem rustig contact met ons op als je vragen hebt of als je een open sollicitatie wilt sturen, meld je aan via de onderstaande link.