Projectmanagement en advies

Projectmanagement & Consultancy diensten. Hierbij maken wij gebruik van diverse projectmanagement methodieken als Prince2, IPMA, Agile en Scrum methodieken.

PROJECTMANAGEMENT DIENSTEN

Op het gebied van projectmanagement zijn wij een zeer breed georiënteerde partner, die haar opdrachtgevers eveneens breed kan ondersteunen bij complexe vraagstukken. Wij duiken graag in complexe materie en ondersteunen u graag ook met uiteenlopende vraagstukken. Daarnaast geven wij onze adviezen en aanbevelingen, waarmee u ook verder kunt bouwen. Wij ondersteunen opdrachtgevers om hun strategieën te ontwikkelen en ook te realiseren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan opdrachtgevers uiteraard altijd bij met technische en ook financieel haalbare oplossingen. Projectmanagement bij technische projecten zoals de Engineering, Energietransitie en ICT projecten moeten strak uitgevoerd worden.

Vanuit visie, expertise en ervaring weten wij bij te dragen aan de groeidoelstellingen van een organisatie. Als professionals brengen wij passie, energie en focus en hebben bewezen successen geboekt als het gaat om projectmanagement, veranderingen en het managen van projectorganisaties. Middels onze aanpak slagen wij erin om mensen bij elkaar te brengen om samen successen te boeken. Wij zorgen voor de verbinding en vertrouwen in combinatie met een duidelijke koers en hands-on mentaliteit.

Kennis van diverse vakgebieden

Mede door de goede mix en een brede kennisgebied van diverse vakgebieden biedt zijn voordelen voor Araz Consultancy.

Wij zijn ervaren professionals die in staat zijn om elke klantvragen te expliciteren en deze door te ontwikkelen tot een haalbaar projecten. Kansen omzetten naar daadkracht en pro-activiteit is onze keurmerk. Wij zijn creatieve denkers en doeners om het ontwikkelproces te versnellen en de successen te verhogen bij onze opdrachtgevers.

Mede door onze werkwijze maken wij het verschil in de klantgerichtheid, strategische visie, creativiteit en betrouwbaarheid. Dit allemaal gecombineerd met een sterk mensgerichte aanpak. Uiteraard kunnen wij goed schakelen tussen verschillende doelgroepen en politiek sensitief handelen.

Door met een kritische blik te kijken naar de bestaande situaties om de problemen te analyseren kunnen wij ook de oplossingen definiëren en dit weer vertalen naar strategisch beleid met structurele oplossingen. Zo om de juiste veranderingen in de dienstverlening bij te stellen. Dat heeft altijd goed bijgedragen voor het continue verbeteren van de organisaties en de verdere professionalisering van de dienstverlening. Wij hebben ervaring met het aansturing van projectteams op multidisciplinair projecten. Kennis van HRM, ICT en Financiën spelen daarbij ook een belangrijke rol.

Graag komen wij ook met u in contact om eens van gedachten te wisselen. Wellicht kunnen wij u ondersteunen bij een complexe materie.

Consultancy diensten waar wij onder andere goed in zijn:

Strategisch Management,
Category Management,
Verandermanagement,
Operations Management,
Risicomanagement,
HRM,
Marketing management,
Sales management,
Internationaal ondernemen en innoveren.

Overview

ARAZ Consultancy is een professioneel projectmanagement bureau, dat zich kenmerkt door jarenlange werkervaring binnen diverse branches. Projectmanagement diensten voor diverse sectoren. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met organisatorisch zaken om hun strategieën verder te ontwikkelen en ook te gaan realiseren.

Projectmanagement en consultancy zijn gebieden waar wij als specialist het verschil maken. Het verschil tussen een gewoon project en een succesvol project. Wij geven uw bedrijf de regie over verandering.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Araz Consultancy ondersteunt bedrijven in alles wat met projecten en projectmanagement te maken heeft. Te denken valt aan: het leveren van project- en programmamanagers, het leveren van projectsupport en het toetsen van projecten en programma’s aan de bedrijfsstrategie.