fbpx

Projectmanagement en advies

Projectmanagement & Consultancy diensten. Hierbij maken wij gebruik van diverse projectmanagement methodieken als Prince2, IPMA, Agile en Scrum methodieken.

PROJECTMANAGEMENT DIENSTEN

Op het gebied van projectmanagement dienstverlening zijn wij een zeer breed georiënteerde partner, die haar opdrachtgevers eveneens breed kan ondersteunen bij complexe vraagstukken. Wij duiken graag in de materie en ondersteunen u daarbij ook bij uiteenlopende vraagstukken. Daarnaast geven wij onze adviezen en aanbevelingen, waarmee u ook verder kunt bouwen. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers om hun strategieën te ontwikkelen en ook te realiseren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan opdrachtgevers uiteraard ook altijd bij met technische en financieel haalbare oplossingen. Projectmanagement bij technische projecten zoals de Engineering, Energietransitie en ICT projecten.

Daarnaast vanuit de bedrijfskundige- en dienstverlenende kant hebben wij de nodige knowhow. Mede omdat wij bedrijfskundigen in huis hebben die “Out of the Box” denkend zijn. Vanuit bedrijfskundige kant is Projectmanagement ook in alle branches breed inzetbaar.

Kennis van diverse vakgebieden

Mede de goede mix en de brede kennis van diverse vakgebieden heeft daarbij ook zijn voordelen voor de bedrijfskundige zaken. Denk hierbij aan de dienstverlenende organisaties waarbij commercie en marketingtechnisch kennis vaak ook leidt tot succesvolle resultaten. Daarnaast het kennis hebben van ICT in combinatie met Strategisch Management, Category Management, Verandermanagement, Operations Management is toch wel een groot voordeel en dat zulke zaken eveneens goed georganiseerd en afgestemd worden met elkaar.

Het inzien van de logica, praktisch instelling en hands-on mentaliteit. Daarmee maken wij ook het verschil.

Mede door onze werkwijze maken wij het verschil in de klantgerichtheid, strategische visie, creativiteit en betrouwbaarheid. Dit allemaal gecombineerd met een sterk mensgerichte aanpak. Uiteraard kunnen wij goed schakelen tussen verschillende doelgroepen en politiek sensitief handelen.

Kansen omzetten naar daadkracht en pro-activiteit is waar wij goed in zijn. Gezonde dosis humor wat vaak ook zorgt voor ontspanning en positieve energie bij de mensen.

Door met een kritische blik te kijken naar de bestaande situaties om de problemen te analyseren kunnen wij de oplossingen definiëren en dit weer vertalen naar strategisch beleid met structurele oplossingen. Zo om de juiste veranderingen in de dienstverlening bij te stellen. Dat heeft altijd goed bijgedragen voor het continue verbeteren van de organisaties en de verdere professionalisering van de dienstverlening. Wij hebben veel ervaring met het aansturing van projectteams op multidisciplinair projecten. Kennis van HRM, ICT en Financiën spelen daarbij ook een belangrijke rol.

Graag komen wij ook met u in contact om eens van gedachten te wisselen en bespreken de mogelijkheden, waarmee wij u kunnen ondersteunen.

Consultancy diensten waar wij onder andere goed in zijn:

Strategisch Management,
Category Management,
Verandermanagement,
Operations Management,
Risicomanagement,
HRM,
Marketing management,
Sales management,
Internationaal ondernemen en innoveren.

Overview

ARAZ Consultancy is een professioneel projectmanagement bureau, dat zich kenmerkt door jarenlange werkervaring binnen diverse branches. Projectmanagement diensten voor diverse sectoren. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met organisatorisch zaken om hun strategieën verder te ontwikkelen en ook te gaan realiseren.

Projectmanagement en consultancy zijn gebieden waar wij als specialist het verschil maken. Het verschil tussen een gewoon project en een succesvol project. Wij geven uw bedrijf de regie over verandering.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Araz Consultancy ondersteunt bedrijven in alles wat met projecten en projectmanagement te maken heeft. Te denken valt aan: het leveren van project- en programmamanagers, het leveren van projectsupport en het toetsen van projecten en programma’s aan de bedrijfsstrategie.