Projectmanagement en advies

Ook met onze projectmanagement dienstverlening bieden wij onze opdrachtgevers de maximale ondersteunen. Hierbij gebruiken wij ook Prince2, Agile en Scrum methodieken.

oNZE DIENSTEN

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers om hun strategieën te ontwikkelen en ook te realiseren. Op het gebied van projectmanagement zijn wij tevens een zeer breed georiënteerde partner, die haar opdrachtgevers kan ondersteunen bij complexe vraagstukken. Wij duiken graag in de materie en ondersteunen u ook bij uiteenlopende vraagstukken. Daarnaast geven onze Adviezen en aanbevelingen, waarmee u ook verder kunt bouwen. 

Engineering en Projectmanagement ARAZ Consultancy

PROJECTMANAMENT

ARAZ Consultancy is een zeer professioneel projectmanagement en advies bureau, dat zich kenmerkt door jarenlange werkervaring binnen diverse branches. Projectmanagement bij de Engineering en  ervaring met Energietransitie projecten en ook bij ICT projecten. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers ook met organisatorisch zaken om hun strategieën verder te ontwikkelen en ook te gaan realiseren.

Read More
Landschapsarchitectuur

ENERGIETRANSITIE PROJECTEN

Energietransitie projecten daarbij willen wij graag onze bijdrage leveren met onze kennis en kunde. Ook willen wij betrokken zijn voor de milieu en onze maatschappelijk belangen te vertegenwoordigen. Hiervoor stellen wij natuurlijk ook onze kennis en knowhow beschikbaar bij innovaties tijdens energietransitie projecten.Wij geven ook graag onze input op diverse vraagstukken omdat wij een breed georiënteerde blik hebben met de techniek en projectmanagement.

Read More

Overview

ARAZ Consultancy is een zeer professioneel projectmanagement bureau, dat zich kenmerkt door jarenlange werkervaring binnen diverse branches. Projectmanagement voor diverse sectoren, ervaring met energietransitie projecten en ICT projecten. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers ook met organisatorisch zaken om hun strategieën verder te ontwikkelen en ook te gaan realiseren.

Learn More