ARAZ Engineering en Consultancy

Wat is Engineering?

Wat is Engineering?

Wat is Engineering? Een engineer is de specialist in de engineering, veelal op het gebied van techniek bijvoorbeeld in de Bouwkunde, Infra, WtB, ICT etc.

Een Engineer is de specialist binnen een vakgebied in de Engineering. Het is een Engelse term wat ook steeds meer in Nederlands wordt gebruikt. Omdat men met de behaalde diploma’s internationaal kunnen werken. Een Engineer is een Ingenieur en Engineering is weer afgeleid van ingenieurswerkzaamheden.

De technische sector is natuurlijk ontzettend breed van omvang. Zoals wij dat ook bij ARAZ Engineering werken met verschillende vakgebieden. Dit mede omdat wij de kennis in huis hebben van verschillende vakgebienden zoals de Bouwkunde, Civiele techniek, Cultuurtechniek ook wel Landschapsarchitectuur, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek en ICT engineering.

Werkveld van de Engineering

Het werkveld van de Engineering kan ook weer onderverdeeld worden in meerdere sub disciplines. Built Engineers en Civil Engineers, Mechanical Engineers, Electrical Engineers, Sales Engineers, Project Engineers en ICT Engineers. Dan heb je ook weer functiebenamingen. BIM Engineer, Revit Engineer, Civil 3D Engineer, Inventor Engineer of SolidWorks Engineer. Eigenlijk geeft dit aan dat de Engineer met de genoemde programmatuur moet werken. In de ICT heb je weer ander fuinctie benaming zoals Cloud Engineer, DevOps Engineer en Big Data Engineer. Wat deze functies inhouden hebben we al een keer behandeld in een Blog.

Omdat wij zelf ook de Engineering verzorgen voor de genoemde vakgebieden, zijn wij regelmatig opzoek naar goede engineers die zich bij ons willen aansluiten. We hebben Engineers nodig als wij opdrachtgevers moeten ondersteunen met de Engineering van hun projecten.

Wij geloven in experts en specialisaties in diverse vakgebieden. Ook als organisatie bieden wij specialistisch maatwerk aan klanten. Enerzijds doen we de Engineering en anderzijds zetten wij engineers in bij klanten.

Engineers

Engineers die ook hun expertise willen inzetten of zich willen ontwikkelen als een specialist bij ARAZ Engineering, kunnen zich bij ons aanmelden. Wij richten ons op de nichemarkt binnen de IT, Bouw en andere branches waarin wij actief zijn, en hebben de consultants die weer zelf specialisten zijn in hun vakgebieden. Zij zoeken of vaste banen voor professionals, of zoeken projecten voor Engineers en ook freelancers die zich bij ons willen aansluiten. 

Met onze uitgebreide ervaring in recruitment in de Engineering zijn we in staat het proces snel voor jou te laten verlopen, en er de voorwaarden uit te slepen die voor jou doorslaggevend zijn. Een stap maken is leuk, maar deze moet wel in de goede richting zijn.

Ben jij ook de Engineer met ambities, specialisaties vanuit een andere nichemarkt? Geen probleem, ook voor jou kijken wij, wat wij voor jouw kunnen betekenen. 

Wanneer je jouw CV uploadt zullen wij proactief kijken welke projecten mogelijk interessant voor jou zijn. Op deze manier kunnen wij ook opdrachten aan jou voorleggen die niet op onze website worden gepubliceerd.


UPLOAD CV

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.