Werken bij ARAZ consultancy

Werken bij ARAZ Engineering

Werken bij ARAZ Consultancy
Volop kansen en mogelijkheden voor Engineers.

Heb jij een MBO, HBO of een WO opleiding afgerond in de techniek? En heb het liefst een paar jaar werkervaring opgedaan? Dan komen wij graag ook met jouw in contact. Engineers met Bouwkunde, Civiele techniek, Cultuurtechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, ICT, Linux experts en Industriële automatisering engineers kunnen zich bij ons aanmelden.

Nadat je jezelf hebt aangemeld en wij je CV hebben ontvangen gaan wij jouw cv direct bestuderen. Als wij een match zien dan plannen we tevens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Naast je CV vragen we ook om een korte motivatie te schrijven met je ambities, zodat wij een goed beeld van je krijgen van jouw.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt vooral gefocust op naar de wensen van onze toekomstige engineer(s) en ook jouw beeld geven van wat wij zoal doen. Als wij een goed beeld krijgen, kijken wij waar de Engineer goed zou passen. Hierbij kijken wij eerst naar de mogelijkheden binnen de ARAZ Group zelf, maar ook naar de mogelijkheden binnen onze zeer brede netwerk waar je het beste verdere kunt ontwikkelen.

Bij ons komt jouw carrière in een stroomversnelling als je die ambities ook hebt.
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Ruime Engineersbudget wat kan oplopen tot wel 5000 euro per jaar
Mogelijkheid voor een auto of goede reiskostenvergoeding
Diverse bonusregelingen
Collectieve regelingen
Flexibele opmaat gemaakte regelingen.

AANMELDEN

Wij zijn zoeken naar junior, medior en naar senior Engineers. Voor ons is het belangrijkste dat je een plezierige werksfeer hebt en een inspirerende werkomgeving waar je je weer verder kunt ontplooien.

Veel vacatures staan niet vermeld op de website, omdat wij dagelijks vele vacatures en projecten binnen krijgen. We willen ook geen vacaturebank zijn. Meld je jezelf het liefst aan als Engineer bij ons en wij gaan aan de slag met jouw gegevens en krijg alleen interessante vacatures en opdrachten die relevant voor jou zijn.

Wanneer je jouw CV uploadt, gaan wij ook proactief kijken welke projecten mogelijk interessant voor jou zijn. Op deze manier kunnen wij opdrachten ook aan jou voorleggen, die niet op de website worden vermeld.

Mocht je meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op.