fbpx

Werken bij ARAZ consultancy

Werken bij ARAZ Engineering

Werken bij ARAZ Consultancy Volop kansen en mogelijkheden voor Engineers.

Heb jij ook een MBO, HBO of een WO opleiding? Dan komen wij graag ook met jouw in contact. Engineers met Bouwkunde, Civiele techniek, Cultuurtechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, ICT, Linux experts en Industriële automatisering engineers kunnen zich bij ons aanmelden.

Nadat je jezelf hebt aangemeld en wij je CV ook hebben ontvangen gaan wij jouw cv bestuderen. Als wij een match zien dan plannen we tevens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Naast je CV vragen we ook om een korte motivatie toe te voegen, zodat wij een goed beeld van je krijgen en rekening kunnen houden met je wensen.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt vooral gefocust op naar de wensen van onze toekomstige engineer(s) en ook wat wij zoal doen. Wij willen natuurlijk weten, welke wensen en specialismen iemand heeft en daarnaast waar zijn of haar ambities liggen. Als wij een goed beeld krijgen, kijken wij waar de Engineer goed zou passen. Hierbij kijken wij eerst naar de mogelijkheden binnen de ARAZ Group zelf en ook naar de mogelijkheden binnen onze zeer brede netwerk.

Bij ons komt je carrière in een stroomversnelling als je de ambities hebt.
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Ruime Engineersbudget wat kan oplopen tot wel 5000 euro per jaar
Mogelijkheid voor een auto of goede reiskostenvergoeding
Diverse bonusregelingen
Collectieve regelingen
Flexibele opmaat gemaakte regelingen.

ARAZ Engineering biedt de mogelijkheden aan om je verder te ontplooien. Wij zijn op zoek naar junior, medior en naar senior Engineers. Plezierige Werksfeer. Inspirerende Werkomgeving. Typen: Techniek, Bouw, GWW, E & W, ICT, Offshore, Projectmanagement, Telecom, Energietransitie en meer.

Niet alle vacatures staan vermeld op de website. Wij krijgen dagelijks meerdere vacatures en projecten binnen. Meld je aan als Engineer bij ons.

Wanneer je jouw CV uploadt, gaan wij proactief kijken welke projecten mogelijk interessant voor jou zijn. Op deze manier kunnen wij ook opdrachten aan jou voorleggen die niet op de website worden gepubliceerd.

Mocht je meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op.